Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

“Inquietuds en metall” de José Miguel Resina, a la sala dPAS de l’Escorxador

“Inquietuds en metall” de José Miguel Resina, a la sala dPAS de l’Escorxador

18 de juliol de 2017

Aquest divendres 21 de juliol, a les 8 del vespre, s’inaugurarà a la Sala dPAS de l’Escorxador, l’exposició “Inquietuds en metall” de José Miguel Resina.
José Miguel Resina, s’autodefineix com a poeta de l’inoxidable i el cert és que el talent i la sensibilitat d’aquest artista amateur es plasma en cadascuna de les seves peces escultòriques.
A partir d’aquest divendres 21 de juliol i fins al dia 20 d’agost es podran veure a la Sala dPAs de l’Escorxador, 14 peces en metall amb les quals l’artista hi representa les seves inquietuds. El metall és per a ell un material que, donant-li forma té molt a dir-nos i a transmetre’ns. A l’exposició de la Sala dPAs s’hi veuran peces  que reflecteixen la seva manera de veure i sentir el món que l’envolta.
Les catorze peces exposades són de diverses mides i totes elles estan realitzades en acer corte i acer inoxidable.  
Aquesta és la primera vegada que José Miguel Resina mostra la seva obra en una exposició monogràfica. La mostra es podrà veure fins al diumenge 20 d’agost en horari de dilluns a divendres de 17 a 20h.
La Sala dePAS de l’Escorxador és un espai destinat a promoure la difusió d’artistes amateurs o bé d’artistes professionals que exposen per primera vegada la seva obra al públic.