Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

La regidoria de Cultura presenta sis propostes expositives de setembre a desembre

La regidoria de Cultura presenta sis propostes expositives de setembre a desembre

04 de setembre de 2017

A partir d’aquest mes de setembre i fins a finals de desembre, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca presenta un total de sis propostes artístiques que conviden a la contemplació, a la reflexió i a la participació a partir de processos i experiències en el camp de les arts visuals.
El programa acull exposicions que presenten tècniques visuals que van des de la fotografia, la instal•lació, al videoart, passant per la pintura i els tallers participatius de dibuix i il•lustració.
Els centres expositius que actualment gestiona la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i on es podran veure les propostes d’aquesta nova temporada són: la Sala dels Trinitaris, la Capella de Sant Joan i el Claustre de Sant Francesc.
Per bé que els espais municipals mostren una especial sensibilitat per acollir les propostes visuals dels artistes que resideixen al municipi o comarca, també hi tenen cabuda totes aquells projectes que per la seva contemporaneïtat i qualitat apropen al visitant als diferents corrents, conceptes i tècniques que comprenen el vast univers de l’expressió visual.
Durant aquestes properes tardor i hivern coneixerem les obres de Carlaina Fahle, Félix Blume, Albert Bayona, Carme Garolera, Ricard Aymar, Ignasi Villares, Jordi Tolosa, Fèlix Plantalech, Raimon Colomer Pagès i Francesc Javier Lozano Vilardell.
Per a conèixer en profunditat cadascuna de les propostes, espais, horaris de visites i accions vinculades, cal consultar: http://cultura.vilafranca.cat/arts-visuals/programacio