Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

S’adequarà el pati posterior de l’Escorxador i es connectarà amb l’espai públic del costat

S’adequarà el pati posterior de l’Escorxador i es connectarà amb l’espai públic del costat

14 de setembre de 2017

La propera setmana s’iniciaran els treballs d’adequació del pati posterior de l’equipament municipal l’Escorxador. La superfície de l’actuació és d’aproximadament 377 m² incloent el pati posterior i l’espai públic de l’interior d’illa que està al costat.
Els treballs consistiran en adequar el pati posterior de l’edifici, per destinar-lo a usos culturals a l’aire lliure com ara assajos i d’altres activitats. Es recolliran i canalitzaran les aigües pluvials i es pavimentarà la superfície del pati. També es realitzarà una connexió entre el pati i l’espai públic contigu de l’interior d’illa, mitjançant una rampa i escales. Finalment s’instal•larà un nou enllumenat de baix consum en aquestes zones exteriors.
Es preveu un termini d’execució de l’obra de dos mesos.