Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

Aconsegueix segells Edunauta a la Biblioteca Torras i Bages

Dates i lloc: 

Biblioteca Torras i Bages
Pl. de l'Oli, 20
T. 93 890 40 30
https://biblioteca.vilafranca.cat/
[email protected]

Horari: 

De dimecres a dissabte de 10 a 13:30h.
De dilluns a dijous de 15 a 20h.

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Fes-te el carnet, pren en préstec lectures o participa en el concurs Puja el Tren!

 Porta el teu passaport Edunauta i et posarem el segell.

Fes-te el carnet de la biblioteca i fes 20 péstecs:

Si fas un mínim de 20 préstecs durant l'edició del Passaport et posarem un segell.

Participa en el concurs de lectura Puja al Tren!

Les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf engeguen la tercera edició del concurs de lectura Puja al tren! Degut al gran èxit de participació de la darrera edició les biblioteques públiques de les dues comarques tornen a omplir les seves sales de llibres-estació que formen les línies lectores que més entusiasmen els joves: terror, humor, experiències, aventures i clàssics.

El concurs, destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, vol fomentar actituds positives a l’entorn de la lectura en la franja d’edat on les biblioteques detecten que davallen els hàbits lectors.  El joc lector començarà el dia 11 de desembre  i finalitzarà al mes de juny del 2019. Cada participant rebrà un mapa literari que l’acompanyarà al llarg de tot el període esmentat. En aquest mapa trobarà 5 línies de tren que els portarà a un viatge diferent en funció de la temàtica escollida: humor, aventures, experiències, terror i clàssics. Cada línia tindrà diverses parades i cada parada proposarà el títol d’un llibre. Els bibliotecaris han elaborat una tria molt acurada de les lectures per tal que siguin  engrescadores per al públic a qui van dirigides.

Els participants només hauran de seleccionar la lectura que més els agradi, agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca referent i gaudir de la seva lectura. Un cop llegits un mínim de tres llibres del mapa, i demostrada la seva lectura a partir de les preguntes formulades pels bibliotecaris, els concursants rebran un diploma viatger i entraran en el sorteig d’un premi literari.


Accessibilitat