Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

ANIMAL by Fran Martí

Dates i lloc: 

Del 6 de març al 19 d'abril de 2020
Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer

Horari: 

De dijous a dissabte de 18 h-20 h i diumenges i festius de 12 -14 h i de 18 -20 h

Organització i contacte: 

Del 6 de març al 19 d’abril de 2020, l’Espai Cultural del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull una exposició fotogràfica del Fine Art Photographer Fran Martí, un autor independent amb una extensa trajectòria com a fotògraf de viatges, vida salvatge i retrats. Les seves fotografies són misterioses, poderoses, íntimes, èpiques i, alhora, emocionants.
La mostra s’inaugura el proper divendres 6 de març a les 19:30h, a càrrec del mateix fotògraf.


En aquesta mostra ANIMAL, podrem gaudir d’unes impressionants 18 fotografies de gran format, amb elefants, rinoceronts, guepards, girafes, nyus, zebres, lleons, búfals d’aigua, hipopòtams, entre altres. Tot un conjunt de fotografies artístiques que parlen per sí soles, imatges que expressen una idea, un missatge, una història, una forma de vida, una emoció.
Aquest tipus de fotografia requereix molta paciència. Per Fran Martí, la millor forma de veure animals salvatges és deixar que s’acostin i fer servir la seva oïda per trobar fauna. Va aprendre a captar qualsevol indici que l’espècie que busca està a prop; per exemple, soroll de les branques, crides a altres membres de la mateixa espècie, etc…
Fran Martí | Fine Art Photographer amb extensa trajectòria com a fotògraf de viatges, vida salvatge i retrats. Autodidacta durant la primera etapa, Martí va continuar estudiant fotografia a diferents escoles de Barcelona, Madrid i París. Actualment està instal·lat a Barcelona.
És d'accés lliure i gratuït