Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte27febrer '21

Barcelona Gospel Messengers

Dates i lloc: 

Dissabte 27 de febrer de 2021
Basílica de Santa Maria

Horari: 

A les 20.00 h

Organització i contacte: 

Barcelona Gospel Messengers té nova data i és el 27-02-2021 a les 20h a la Basílica de Santa Maria. Les localitats ja adquirides seran vàlides i, en cas de no poder assistir a la nova data, es pot sol·licitar la devolució de les entrades fins al 5 de febrer al correu: musicveu@pinnae.cat

Han portat les seves enèrgiques actuacions per tots els racons de casa nostra. Van ser finalistes del programa de màxima audiència de TV3 “Oh Happy Day”, guanyant-se gran estima i reconeixement tant per part del jurat com del públic. El seu estil combina a la perfecció amb tradició i modernitat, gòspel i funk, tendresa i contundència, respecte i risc.
 

Sopranos: Verònica Marín, Lara Villodres, Raquel Parrondo
Altos: Laia Badrenas, Mata Riera, Claudia Massagué
Tenors: Manel Garcia, Arnau Jané, Ruben Sánchez
Piano i direcció: Ramon EscaléMoltes gràcies pel vostre suport i desitgem gaudir plegats dels concerts que recordem un cop més són en benefici de l'Associació Ressò, qui gestiona el Rebost Solidari de Vilafranca, per tal de poder atendre les necessitats alimentàries de moltes famílies del territori.


Accessibilitat