Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte17octubre '20

Big Draw

Dates i lloc: 

Dissabte 17 d'octubre de 2020
Diferents espais de la Vila

Horari: 

De 17.30 a 20.00 h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Per cinquè any consecutiu, Vilafranca es suma a la celebració del Big Draw, el festival internacional del dibuix, oferint sis tallers gratuïts que estaran distribuïts en diferents espais de Vilafranca: L’Escorxador, Claustre de Sant Francesc, Claustre dels Trinitaris, Plaça de la Vila, Palau Baltà i Plaça de Santa Maria.


Hi participen col·lectius d’artistes il·lustradors i dibuixants que provenen de les entitats següents: IES Milà i Fontanals, Escola Municipal d’Art Arsenal, Zig-Zag centre d’expressió plàstica i Col·lectiu Gargot. Enguany el lema del Big Draw és “A climate of change” (Un clima de canvi) i és sota aquest concepte que s’han elaborat els sis tallers.