Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

Cicle Paraules al Claustre i + . Exposició “L’atzar és breu” del fotògraf Toni Moreno

Dates i lloc: 

Del 16 de juliol de 16 d'agost
Sala Fosca del Claustre de Sant Francesc

Horari: 

Dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Continuant amb les activitats culturals del Cicle Paraules al Claustre i +, el dijous 16 de juliol la acollirà l’exposició “L’atzar és breu” del fotògraf Toni Moreno,  una col·lecció d’una seixantena de poetes d’ara. Diu l’artista que l’execució d’aquest retrats «ha mantingut la màgia pròpia d’aquelles fotografies que, com un regal, t’apareixen davant de les retines i que són la conjunció d’un moment en què la disposició de llums i ombres és irrepetible, on el trencadís, la taca o la pintura de la paret són efímers». El conjunt, «l’espai quotidià -triat pel mateix poeta-, els colors de la roba, la mirada, conformen un paisatge en moviment on l’atzar és qui acaba decidint l’escenografia de cada retrat». Un vers de cada poeta -en aquest cas escollit pel fotògraf- acaba potenciant emocionalment, subtilment, la força de cada retrat.

L’exposició inclou retrats de poetes com Francesc Parcerisas, Cèlia Sànchez-Mústic, Joan Margarit, Àlex Susan, Lluís Solà, la vilafranquina Anna Gual i el darrer Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Enric Casasses Figueres, entre molts d’altres.

L’accés a l’acte i inaugural i recital poètic d’Enric Casasses és gratuït, però l’aforament és limitat per la qual cosa cal fer reserva prèvia escrivint un correu a l’adreça: cultura@vilafranca.cat