Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres19agost '20

Concert Acústic, Aisha Fay & Acoustic Trio

Dates i lloc: 

19 d'agost 

Esdeveniment presencial a l'Espai Jove La Nau

Carrer de Baltà de Cela, 45-47 ( Vilafranca del Penedès)

Horari: 

A les 19:30h 

Organització i contacte: 

Organitza: Espai Jove La Nau - Servei de Joventut

5ª Escena Fresca 2020 amb un concert de la mà de Aisha Fay

No us perdeu el cinquè acte de les Escenes Fresques de La Nau

L'Aisha Fay és cantant i compositora, ha format part durant més de deu anys del famós grup de Gospel, The Gospel Viu Choir, amb el qual ha tingut l'honor d'actuar com solista en teatres com, el Gran Teatre de Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya o al Palau de la Música de Barcelona. Actualment la podem trobar, amb tota la seva força, en un espectacle ple de ritme, al front d'una banda que rendeix homenatge a la meravellosa música de l'R & B dels 60-70, Aisha & The Ray band.

Aquesta vegada Aisha es vol apropar més al públic i s'atreveix amb un format diferent i nou acompanyada del grup Acoustic Trio; Aaron Parets (percussió) i Jordi Costa (guitarra). Així doncs, l'Aisha i aquests artistes ens acompanyaran amb un calaix i una guitarra amb una música més íntima. amb un càlid aire que li dóna la veu vellutada i alhora profunda i potent de l'Aisha Fay. 


Aisha & the Acoustic Trio es desenvolupa amb gran facilitat entre els grans temes de l'Soul, Jazz o de l'Pop actual, deixant un segell inconfusible de passió i entrega que no deixarà de cap manera indiferent el públic!

 

Activitat gratuïta, amb reserva prèvia (aforament limitat). ( Enllaç properament actiu)