Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

divendres25novembre '22

Concert del grup penedesenc Punk i Apart

Dates i lloc: 

Divendres 25 de novembre de 2022
El Forat del Pany 

Horari: 

A les 23.59 h.

Organització i contacte: 

El Forat del Pany

Punk i Apart és un grup de punk-rock format el Juliol del 2017 a Vilafranca del Penedès.

Actualment està presentant el seu nou disc La gúspira ha detonat enregistrat a Thrashoo Estudis aquesta passada primavera.

La seva discografia es:
Fuel (2018) Album
Lokal Sessions (2020) EP
Fins a morir (2020) Single
Ayer y Oi! (2021) EP
La guspira ha detonat (2022) Album

Els seus integrants son:
Julen Bateria i veus
Pol Baix i veus
Jordi Guitarra i veus
Miquel Guitarra i cors

Els podeu trobar a les xarxes socials @punkiapart, punkiapart@gmail.com , spotify, youtube, instagram, facebook.

Entrada lliure

Taquilla inversa  voluntaria.


Accessibilitat