Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte14desembre '19

Concert: Lluc Casares Quintet

Dates i lloc: 

Dissabte 14 de desembre de 2019
Auditori del VINSEUM

Horari: 

A les 20.30 h

Organització i contacte: 

“Sketches Overseas”. Es tracta del darrer enregistrament com a líder del saxofonista i clarinetista Lluc Casares (Barcelona, 1990), amb el que ha guanyat el premi al “millor disc de Jazz” del 2018, atorgat pel grup Enderrock.

El projecte “Sketches Overseas” arriba a l'Auditori de Vinseum amb Oriol Vallès (trompeta), Joan Monné (piano), Giuseppe Campisi (contrabaix) i el seu germà, Joan Casares (bateria).
Amb línies de baix que caminen, acords percudits i fraseigs melòdics, les composicions es poden definir dins l'estètica de l'anomenat Straight Ahead Jazz, estil amb que l'autor s’identifica, tot i que no se’l pot encasellar en cap tendència concreta. Arranjaments acurats i espais suficients per a la improvisació més avantguardista són la constant de les peces del disc que, una rere l’altra, es van fent un lloc en l'imaginari de l'espectador.Sonny Stitt i Louis Armstrong li van ser molt familiars durant la infància, però fou el seu pare Pau Casares, referent jazzístic de l'escena catalana, el seu primer mestre i mentor. Instal·lat actualment a Nova York, en Lluc forma part del prestigiós Artist Diploma Ensemble de la Juilliard School of Music, sota la direcció de Wynton Marsalis, i ha  tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Frank Wess, Phil Woods, Lee Konitz, Jon Faddis, Jesse Davis o Arturo Sandoval.

Entrada: 12€
Reduïda: 10€ (Jubilats, Amics del Vinseum, Òmnium Cultural, Casino Unió Comercial, Biblioteca Torras i Bages, Alumnes EMAP i EMMDC)
Socis i col·laboradors Jazz Club: gratuït (1 acompanyant amb entrada reduïda)
Alumnes Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP) i Escola Municipal de Música Dolors Calvet (EMMDC) menors 18 anys: 5€
Per Internet: entrades.vinseum.cat