Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

divendres10setembre '21

Conferència Institucional de l’Onze de Setembre

Dates i lloc: 

Divendres 10 de setembre de 2021
Auditori de Vinseum

Horari: 

A les 20.00 h

Organització i contacte: 

Ajuntament de Vilafranca

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya anirà a càrrec aquest any del periodista Sergi Sol.

La conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya anirà a càrrec aquest any del periodista Sergi Sol. La conferència es farà el divendres 10 de setembre, a les vuit del vespre, amb el títol Esperança i llibertat. Degut a l’actual situació sanitària i complint amb les mesures de prevenció de la Covid-19, la intervenció es farà a l’Auditori del Vinseum amb aforament limitat. Així, hi haurà control d’accés i un cop l’aforament sigui complet, no es podrà accedir al recinte.
 
Currículum Sergi Sol i Bros
Sergi Sol i Bros és periodista i llicenciat en Dret, Doctorand en Dret urbanístic.
Col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació i editorials, també es dedica a l’assessorament a empreses i fundacions, i és autor del llibre Oriol Junqueras. Fins que siguem lliures, un dels cinc llibres de no ficció més venuts el 2018-2019 i el cinquè més venut el Sant Jordi de 2019.
Els seus inicis professionals van ser al Garraf, com a periodista al Diari de Vilanova i a L’Hora del Garraf, i com a cap de premsa i comunicació a l’Ajuntament de Sitges.
El 2004 va treballar com a periodista al setmanari El 3 de vuit durant 3 anys, fins que deixar el Penedès per traslladar-se a Barcelona per exercir de cap de Comunicació d’ERC. A partir del 2011 s’incorpora a l’equip d’Oriol Junqueras, amb qui va treballar a la Vicepresidència del Govern de la Generalitat fins a finals d’Octubre de 2017, quan va ser destituït en aplicació del 155.

Ofrena floral
Acabada la conferència institucional, s’anirà fins al monument en honor al president Lluís Companys, a la plaça dels Països Catalans, al barri de la Girada, per fer una ofrena floral. 

Concert de sardanes
El dissabte 11 de setembre hi haurà una audició-concert de sardanes amb la cobla Catània, a partir de les 19 hores al pati de l’escola Estalella i Graells. Els assistents a l’acte hauran de dur mascareta i respectar les mesures de prevenció Covid-19.


Accessibilitat