Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns30setembre '19

"Economia social i cooperativisme en l'àmbit de la cultura, una reflexió a través de l'experiència del projecte Treu la teva Bestia i d'altres projectes de l'àmbit cultural i cooperatiu"

Dates i lloc: 

Dilluns 30 de setembre de 2019
L'Escorxador

Horari: 

A les 18.00 h

Organització i contacte: 

Coopgros Sccl 

A càrrec de Laura Rafecas Coordinadora de Coopsetània, Edith Lasierra coordinadora de Treu la teva bèstia. Cooperativa Coopgros i Marta López, mestre de taller de Treu la teva bèstia.

El projecte www.treulatevabestia.cat/ són quatre tallers d'escultura comunitària a quatre instituts de Catalunya. A Salt, Salou, al barri de la Mariola de Lleida i Esplugues de Llobregat.Els tallers estan concebuts com a eina per a la cohesió i la inclusió social, mitjançant estratègies de dinamització sociocultural, involucrant els diferents teixits associatius de les diferents zones on es desenvolupen les accions.

Documental


Accessibilitat