Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres04setembre '20

Esperit!

Dates i lloc: 

Divendres 4 de setembre de 2020
Calustre dels Trinitaris

Horari: 

A les 22h

Organització i contacte: 

Dalmau Boada torna a Vilafranca per fer-nos viatjar pel seu univers al·lucinant amb una música que neix lliure I flueix lliure.

El multiinstrumentista del Montseny, Dalmau Boada, després de visitar-nos al Festival Hivernacle l'any 2017, torna a Vilafranca per fer-nos viatjar pel seu univers al·lucinant amb una música que neix lliure I flueix lliure, Esperit! un home-orquestra a escala internacional que va des de el folk més al.lucinant a l'electrònica, passant per mil i una músiques del món.
Després de solcar mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, actualment Mau Boada (Sant Celoni, 1981) torna al Mirallsonor amb el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al•lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ. Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que a Sant Celoni o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient.

Amb la publicació de "La lluminosa", aconsegueix una volta al món (del krautrock alemany al blues del desert i del reggae al afrobeat) sense sortir del Montseny. Un concert imperdible!