Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

Exposició Entre Terres Palestines

Dates i lloc: 

Del 30 de setembre al 24 d’octubre
Claustre de Sant Francesc

Horari: 

Dimecres a divendres de 16 a 19h i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14h.

Organització i contacte: 

L’associació  Penedès amb Palestina

Una exposició que vol reflectir diferents problemàtiques resultants de l’ocupació d’Israel sobre el territori de Palestina.

Aquesta és una exposició, “Entre Terres Palestines” que vol reflectir les diferents problemàtiques resultants de l’ocupació d’Israel sobre el territori de Palestina. És una exposició  que vol allunyar-se d’una visió genèrica i el que vol es centrar-se en les especificitats de cada territori, partint de l’experiència de la participació en brigades per part de membres de l’ entitat.

L’objectiu d’ aquesta exposició és contextualitzar i explicar el que viu la societat palestina en el seu quotidià, posant èmfasi a com exerceixen la seva resistència.

El Col·lectiu Penedès amb Palestina es presenta a Vilafranca el febrer de 2019 i neix amb l’objectiu de denunciar i testimoniar la situació i el moviment de resistència en aquest estat i organitzar campanyes de solidaritat sobre el terreny.

Aquesta exposició estarà ubicada al Claustre de Sant Francesc (c. Sant Pere 3) del 30 de setembre al 24 d’octubre i ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilafranca i de la Diputació de Barcelona.

Acte inaugural:

L’acte inaugural d’Entre Terres Palestines tindrà lloc el dijous 30 de setembre a les 20 h. Comptarà amb la presència de Cristina Gallardo, Marçal Peguera i Aleix Martínez, membres de l’entitat Penedès amb Palestina.

L’aforament és limitat.

Amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona


Accessibilitat