Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte05setembre '20

Fernando Lagreca

Dates i lloc: 

Dissabte 5 de setembre de 2020
Claustre dels Trinitaris

Horari: 

A les 22h

Organització i contacte: 

Preu: 8€ abonament (comprar abonament aquí - enllaç)

Més informació a: 
Facebook Electrovinyes Festival
Web Electrovinyes Festival

Un dels impulsors de la música electrònica de Barcelona amb directes forts i emocionants.

Fernando Lagreca torna a l'Electrovinyes després d'actuar-hi en una de les seves edicions més exitoses. Ens trobem davant d'un dels impulsors de la música electrònica de Barcelona amb forts i emocionants directes.

Fernando Lagreca és un estricte defensor dels directes, en els quals es presenta només amb instruments hardware: guitarres, samplers, micros, casiotones, sintes i efectes, formen la seva paleta de textures sonores, ajudat per inconfusibles melodies per crear una obra plena de capes i matisos.

El seu nou disc "Infamous" marcarà un abans i un després en la carrera discogràfica en solitari de Fernando Lagreca. Si bé és respectat i conegut per les seves anteriors treballs plens d'atmosferes chillwave, pop sintètic i fins i tot material electrònic incendiari per a la pista de ball, en aquest nou disc de fins a 12 cançons s'atreveix traient més trucs del barret de copa. La d'un apassionat de l'analògic, els beats variables, viscerals i melòdics. Algú que no perd de vista que la contemporaneïtat musical en la qual estem, i per això descobrirem per primera vegada un Lagreca més urbà i fins i tot per moments temptant el hip hop i el techno.

És també la primera vegada en què compta amb col•laboracions vocals internacionals. Tres en concret: les de Chantelle R ( "Dissociation", "Rogue Planet"), B. Dopran ( "Broken") i Kamal Imani ( "Jail Of Dreams").