Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous23juliol '20

Festa del llibre i de la rosa

Dates i lloc: 

Dijous 23 de juliol de 2020
Rambla de Sant Francesc

Horari: 

De 17 a 24 hores

Organització i contacte: 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Aquesta Festa del llibre i de la rosa no serà com un Sant Jordi convencional.

La primera diferència és que només s’autoritzarà al sector professional del llibre i de la rosa per muntar la parada, la segona diferència és que se celebrarà de tarda i s’allargarà fins a les 12 de la nit. La tercera diferència és que tothom haurà de complir les mesures de seguretat que imposen les circumstàncies actuals i vetllar pel seu acompliment en col·laboració amb els serveis municipals.

A la parada de la Biblioteca s’hi trobarà  informació del servei, alguns llibres de les últimes novetats i dues professionals de la biblioteca que resoldran els dubtes que els usuaris tinguin sobre les incidències i condicions del servei en aquests temps excepcionals. Aquesta parada s’ubicarà a Rambla de Sant Francesc de 17 a 20h.

D’altra banda, la parada d’autors i autores comptarà amb una dotzena d’escriptors/es de l’Alt Penedès que ha respost amb entusiasme la convocatòria que se’ls ha fet des del Servei de Cultura de l’Ajuntament. En aquests moments han confirmat la seva assistència:  Sara Espín, Jordi Romeu, Alba Castellví, Stefano Cingolani, Ramon Grau, Rosa Maria Prat,  David MonteagudoRoser Guasch , Camil·la Pérez, Ramon Arnabat, Carme Montserrat, Dolors Rovira, Núria Tomás i Jordi Llavina.
Tanmateix la convocatòria roman oberta a tots aquells autores i autores que hagin publicat durant aquest darrer any i vulguin participar en aquesta trobada de signatura d’exemplars i apropar-se encara més al seus lectors i lectores. Per participar-hi ha d’enviar un correu a l’adreça: cultura@vilafranca.org
La parada s’ubicarà al costat de la de la Biblioteca Torras i Bages i s’ha convidat als autors i autores a ser-hi de 19 a 21.30h.
Recordem que, com cada any, la parada d’autors i autores del Penedès no és de venda de llibres, aquests s’hauran d’adquirir a les llibreries.


Accessibilitat