Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte26setembre '20

Festival de l'Hora del Jazz. Steam Quintet

Dates i lloc: 

Dissabte 26 de setembre de 2020
Auditori Vinseum

Horari: 

A les 20.30 h 
Obrirem les portes a les 20h

Organització i contacte: 

Jazz Club Vilafranca i Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya

Oferirà un repertori basat en un dels grans, el pianista i compositor Ahmad Jamal

L'Auditori s'ha adaptat per a oferir les mesures de seguretat que ens exigeix la pandèmia de Covid-19, entre les quals un aforament màxim de 84 localitats. Per aquesta raó, us demanem que adquiriu les vostres entrades amb antelació al web de Vinseum al preu de 12€ (Amics Vinseum 10€) o reserveu al mateix web, i sense cost (Socis i Col·laboradors del Jazz Club).

Les Entitats en conveni (Òmnium Cultural Alt Penedès, Swing Vilafranca, Casino Unió Comercial i Biblioteca Torras i Bages) haureu d'adquirir-les a taquilla el mateix dia del concert a partir de 19h30, al preu reduït de 10€. Els alumnes de Música EMMDC i EMAP, menors de 18 anys (5€), també haureu de fer el mateix.
També volem aprofitar per a presentar-vos el nou web del Club, construït per l'empresa vilafranquina  que, aprofitant el viatge, s'ha convertit en un nou col·laborador nostre. Ens agrada molt!