Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte17juny '23

Festival EVA '23. Matinals de dibuix. Consciència

Dates i lloc: 

Dissabte 17 de juny de 2023
La Gueralda. Carrer de Sant Raimon de Penyafort, 7

Horari: 

A les 10h.

Organització i contacte: 

Matinals de Dibuix Domèstic, EVA354 i Festival EVA

“La consciència és una qualitat interna; no té res a veure amb tenir els ulls tancats o oberts”, Osho

Tanmateix, el seu tarannà m’esparvera
Les Matinals de Dibuix Domèstic es tornen a confabular amb el Festival EVA per oferir una sessió de l’EVA354 on lectura en veu alta, imatges i creació van de bracet. A partir de l’exposició de collages del fotògraf Joan Tomás Tanmateix, el seu tarannà m’esparvera, convidem a tothom que la visiti a deixar-se evocar per les seves imatges, i als lectors convocats que facin l’exercici de buscar textos en sintonia amb els missatges dels collage, i puguin venir el dia 17 de juny a llegir-los en veu alta dins el marc del Festival EVA 2023.
El concepte de consciència en general, ja sigui social, mediambiental, feminista o política en general, serà el gran fil conductor d’aquesta sessió de l’EVA354 que prèviament prendrà forma a través del paper i les tisores amb el taller que les Matinals de Dibuix Domèstic facilitaran el mateix matí i que culminarà amb les lectures en veu alta. Podreu venir com a lectors, oients o creadors, en cap dels casos l’experiència us deixarà indiferents!
• Tanmateix, el seu tarannà m’esparvera és un exposició de collages de Joan Tomás basada en recuperar i retallar imatges adormides a les pàgines de llibres, revistes i enciclopèdies, des d’on s’han escapat per viatjar i trobar-se amb d’altres, i així reviure, reviscolar i re-significar-se tot composant nous relats.
• Inauguració de l’exposició: divendres 2 de juny a les 19 h


Accessibilitat