Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

diumenge28febrer '21

Festival Hivernacle 2021. Steven Munar & The Miracle Band

Dates i lloc: 

Diumenge 28 de febrer de 2021
Claustre dels Trinitaris

Horari: 

A les 14.00 h

Organització i contacte: 

Brave Coast

Steven Munar és un dels grans, i la gent poc a poc se n'està adonant.

Elegants melodies i grans cançons, comença la seva carrera a finals dels vuitanta, més endavant edita el primer disc amb el grup The Tea Servants, amb el que en van publicar quatre més. A partir de l'any 2004 comença la seva carrera en solitari, on destaquen discos exquisits com; Time Traveller, que ha rebut excel.lents crítiques. Actualment acaba de publicar "The Fish & The Net". El seu disc definitiu? Doncs així és, encara que soni a tòpic. Del que tampoc tenim cap dubte és que estem davant el seu àlbum més elèctric i directe en anys, una línia que ja apuntava el seu anterior treball, 'Violet Koski'. Però, el que més ens crida l'atenció és la frescor dels nous temes d'aquest disc. I és que hi ha a 'The Fish and The Net' un bon nombre de singles potencials: des de l'inici al final!

​Recentment també va publicar "15 years of songs" amb un repàs de la seva trajectòria com a cantautor i s'ha projectat un documental de la seva figura amb el nom “The Miracle Boy”. També està a punt de treure disc nou i vindrà a Vilafranca per presentar-l'ho, el disc es dirà "The Fish and The Net".
Festival Hivernacle


Accessibilitat