Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

divendres30octubre '20

Festival Hivernacle. Intana

Dates i lloc: 

Divendres 30 d'octubre de 2020
Auditori Municipal de Vilafranca

Horari: 

A les 19.30 h

Organització i contacte: 

Brave Coast

AJORNAT!!!.Si el primer disc d’Intana ens portava un pop acústic i íntim, més cru i directe, “A plan for us” presenta un so més càlid i sòlid, que explora amb una producció més sofisticada i amb altres sonoritats a través d’un recull d’onze cançons, 4 en català i 7 en anglès.

“A plan for us” és la por a la inèrcia, la necessitat de prendre decisions per evitar la deriva amb el pas del temps. La voluntat de parar per pensar, de crear un imaginari que és real i és somni, que és resposta i és pregunta. És la unió d’una part racional, a plan, amb una de passional, for us. Una dualitat i un diàleg personal. Un objectiu que parteix purament dels sentiments.
Intana es va donar a conèixer amb un primer disc de pop acústic i íntim editat a finals de 2017, i el 8 de març de 2019 arriba el seu segon àlbum, després d'haver tocat a escenaris destacats com els del Vida Festival, el Primavera Sound, el Mercat de la Música Viva de Vic, l’Aphonica, el Minipop, el Tingladu o els Petits Camaleons i amb el tancament de gira al Petit Palau de la Música dins la programació de Músiques Sensibles. Amb més de 40 concerts a les seves esquenes, i amb un nou directe que es reforça amb noves sonoritats, tot apunta que confirmaran el que ja s'intuia amb el primer disc: Intana ha vingut per quedar-se


Accessibilitat