Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte31octubre '20

Festival Hivernacle. Steven munar & the miracle band

Dates i lloc: 

Dissabte 31 d'octubre de 2020
Claustre dels Trinitaris

Horari: 

A les 19.00 hores

Organització i contacte: 

Brave Coast

AJORNAT!!!. Steven Munar és un dels grans, i la gent poc a poc se n'està adonant. Elegants melodies i grans cançons, comença la seva carrera a finals dels vuitanta, més endavant edita el primer disc amb el grup The Tea Servants, amb el que en van publicar quatre més.

A partir de l'any 2004 comença la seva carrera en solitari, on destaquen discos exquisits com; Time Traveller, que ha rebut excel.lents crítiques. Actualment ha publicat "Violet Koski" i "15 years of songs" amb un repàs de la seva trajectòria com a cantautor i s'ha projectat un documental de la seva figura amb el nom “The Miracle Boy”. També està a punt de treure disc nou i vindrà a Vilafranca per presentar-l'ho, el disc es dirà "The Fish and The Net".