Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

divendres01març '24

Festival Hivernacle. Xè Aniversari. GuiNEU + We Are Apes, Hello + Cala Vento + DJ

Dates i lloc: 

Divendres 1 de març de 2024
Auditori Maria Rosa Juncosa

Horari: 

A les 22.00h

Organització i contacte: 

Brave Coast

Entrades i abonaments AQUÍ

GUINEU

On la paraula POP s'escriu en majúscules. Guineu posa l'accent a les guitarres i imprimeix ritmes urgents en un indie pop en català amb actitud riot girl, el nou #cuquitrash que beu del punk dels 80s, la new wave dels 90s i el pop dels primeríssims 2000's. Cançons que arriben al cor; a la vegada divertides i surrealistes, innocents, dolces i nostàlgiques, que en pocs anys han anat consolidant l'artista com una de les propostes més interessants i amb més personalitat de l’escena musical catalana del moment.

WE ARE APES HELLO.jpg


WE ARE APES, HELLO! és un power duo del País Basc format el 2016 per Andoni (guitarra, veu) i Mikel (bateria) i ara mateix són un dels grups que més ens fascinen. Les seves principals influències són el pop-rock i punk-rock dels 80 i 90 (Descendents, Green Day) i un rock alternatiu més actual (Cloud Nothings, Joyce Manor). El 2017 autoprodueixen i editen el seu primer EP, el qual té bona acollida de públic i premsa i és triat com una de les millors demos de l'any a la Revista Mondosonoro. 
Darrerament també han publicat sota el mateix segell un EP compartit amb el grup Detroit: "Jugamos como nunca y perdimos como siempre".

DJ CAPO

David Capo és un dels dj’s mítics del panorama indie de casa nostra. Amb sessions van des de clàssics de tots els temps passant per l'electro més ballable fins a l'indie més actual. Actualment és resident del Yeah Indie Club de Girona.

cala vento xarxes.jpg

CALA VENTO

Des de que van començar a composar junts l'any 2014, en Joan i l'Aleix han publicat trenta-vuit cançons en diversos formats (singles, LP's, EP's etc.). La seva música fins ara s'ha caracteritzat per la immediatesa, la força i la intensitat emocional de qui viu apassionadament i es veu afectat més del compte pels dubtes d'una generació sense futur.

Cala Vento, però, tenen la capacitat de transmetre optimisme i alegria des d'una posició aparentment fatalista. Després de diverses gires de llarg a llarg d'Espanya i Mèxic, la banda ha aconseguit una gran comunió amb un públic transgeneracional que comparteix els mateixos dubtes i angoixes de què parlen les seves cançons. Aquest podria ser un resum força precís de la carrera de Cala Vento però, segurament, ens quedem sense una part essencial de la banda; Joan i Aleix fan i desfan a la seva manera, sense més pretensions que ser sincers amb ells mateixos i cuidar al màxim els seus passos com a grup.