Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

diumenge22desembre '19

Fira del Gall'19

Dates i lloc: 

Diumenge 22 de setembre de 2019
Parc de Sant Julià

Horari: 

A les 09.00 h

Organització i contacte: 

Ajuntament de Vilafranca del Penedès

La Fira del Gall és un dels esdeveniments més emblemàtic i tradicional de les dates nadalenques que aplega any rera any a milers de visitants de tot Catalunya.

Mercat d’aviram de pagès. Mostra gastronòmica. Celler Penedès. Mercat d’artesania, productes natural, brocanteria i pintura. Xè concurs-exposició de Raça de Gallines Penedesenca. XXII Mostra de bestiari festiu de ploma. Porta’m el xumet. Cercavila i ballada de lluïment.
“La Fira en família”: Contacontes, pinta amb Vi, decora amb aliments, taller de cistelles d’ous de vimet, taller de pintura amb vi “Auca del Xarel·lo, amb la Pilarin Bayés” i el Joc del Gall del Penedès.