Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

“Gran Hall. VACCA"

Dates i lloc: 

Del 29 de setembre al 10 d'octubre
Capella de Sant Joan

Horari: 

Dimecres 17 a 20 h, dijous i divendres de 10:30 a 12:30 i de 17 a 20 h , dissabtes de 18 a 20 h i diumenges de 12 a 14 i de 18 a 20 h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura. Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Gran Hall és una instal·lació sonora que crea un clima acústic de durada indefinida -tant temps com desitgi l’oient- que es construeix automàticament en la mescla de tres emissions independents de diferent extensió que es repeteixen indefinidament construint diversos climes provocats pels desfases temporals entre les tres emissions.

GRAN HALL és una obra formada fins ara per onze versions diferents realitzades entre el 1997 i el 2018. Totes elles són apropiacions musicals que es construeixen com un collage – Vacca en modifica parts, hi interposa elements, n’elimina fragments – tot formant noves composicions, noves partitures, en realitat i paradoxalment sense que hi hagi res de nou.

Inauguració: diumenge 29 de setembre a les 12h