Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge21maig '23

Gravel Penedès

Dates i lloc: 

21 de maig

 

Organització i contacte: 

Servei d'Esports Ajuntament de Vilafranca

Si busqueu un recorregut en bicicleta que estigui dissenyat per a famílies, apte per a totes les edats i per a persones no iniciades en el ciclisme, us proposem Most.

Porta el teu passaport Edunauta i et posarem el segell.

El recorregut Most son 4 rutes amb distàncies diferents, perquè tothom trii la que millor s’adapta als seus interessos i possibilitats. Tots les rutes transcorren per camins ben compactats o pavimentats, sense cap dificultat tècnica ni desnivells pronunciats.

La ruta de 5 quilòmetres és ideal per a famílies amb infants molt petits, per fer una passejada tranquil·la i relaxada, sense exigir-se massa físicament. Les altres rutes tenen una distància de 14, 23 o 30 quilòmetres, per a un mati més actiu i fins i tot exigent en la ruta de 30 quilòmetres. Totes les rutes us permetran fer un tast de l’entorn vitivinícola més proper a Vilafranca del Penedès.

Most és el recorregut perfecte per gaudir de la bicicleta en família o per a iniciar-se.

Els recorreguts podran de fer-se de forma autònoma amb un aparell de navegació per satèl·lit propi  (GPS, mòbil amb app de navegació, etc.), per poder seguir l’itinerari (track facilitat per l’organització), o també en grup amb  un/una guia-acompanyant.

Totes les rutes es poden fer amb qualsevol tipus de bicicleta que pugui transitar amb seguretat per camins no pavimentats.

Els camins, carreteres i els carrers estaran oberts al trànsit i no hi haurà cap restricció ni control d’altres vehicles. Cal respectar el codi de circulació i a les altres persones usuàries de la xarxa de camins i carreteres.

+ Informació i inscripcions: 

https://www.gravelpenedes.cat/vilafranca/recorreguts/most/

 


Accessibilitat