Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

Inauguració exposició dels calendaris "Abraçades des de la Sororitat"

Dates i lloc: 

Divendres 4 de juny de 2021

A l'espai jove La Nau (c/ de Baltà de Cela, 45 - 47)

Horari: 

A les 19:30 h

Organització i contacte: 

Servei d'Igualtat i Espai Jove La Nau de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès c.e: igualtat@vilafranca.org / telèfon: 93 890 32 18 c.e lanau@vilafrana.org / telèfon: 93 768 38 68 

L'exposició de tots els treballs presentats en l'edició d'enguany es podrà visitar a l'espai jove La Nau del 4 de juny al 30 de setembre. 

Amb motiu del dia Internacional de les Dones, 8M, el Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Vilafranca va organitzar novament aquest any un concurs per dissenyar el calendari d'Igualtat, que s'inicia el 8 de març i fins al febrer del pròxim any. 

Enguany, sota el lema Abraçades des de la sororitat s'hi han presentat una cinquantena d'obres, les quals estaran exposades a l'espai de trobada de l'espai jove La Nau i es podran visitar des del 4 de juny i fins al 30 de setembre en l'horari d'obertura de l'equipament: tardes de dilluns a divendres de 17 - 21 h i dissabtes matí de 10 - 14 h. Durant període d'estiu, del 21 al 10 de setembre, l'horari passa a ser de dilluns a divendres de 10 - 14 h i 17 - 21 h de dilluns a divendres i dissabtes tarda de 17 - 21 h. 

El 4 de juny a les 19:30 h es realtizarà l'acte d'inauguració, al mateix espai jove, on caldrà assistir-hi amb reserva prèvia per controlar els aforaments i vetllar pel compliments de les mesures de seguretat.

Durant l'acte, on es convidarà a totes les persones que han participat en aquest edició, es farà una lectura de textos feministes escrits pels joves Alexis Cruz i Maria Rodríguez, joves vinculats a La Nau, i també s'amenitzarà amb una actuació musical per part de joves músics de l'EMM Dolors Calvet. 

Les persones interessades en assistir a l'acte poden contactar amb el Servei d'Igualtat: igualtat@vilafranca.org


Accessibilitat