Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

divendres01març '24

Iniciació al songwriting

Dates i lloc: 

El divendres 1 de març de 2024

A l'Espai Jove La Nau (carrer de Baltà de Cela, 45, 47, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona)

Horari: 

De 18:00 a 21:00h

Organització i contacte: 

Espai Jove La Nau (Servei de Joventut) [email protected] / whatsapp: 636 93 54 66

T'agrada la música? Vols aprendre a escriure les teves pròpies cançons?

En aquesta activitat d'iniciació al songwriting aprendràs a compondre cançons així com desenvolupar habilitats creatives i tècniques per escriure lletres i melodies de manera efectiva.

Aquest monogràfic vol ser una introducció a l’escriptura de cançons des de zero. Vàlida per a alumnes amb coneixements musicals que ja hagin tastat la composició o l’escriptura de lletres, però també per a aquells que no hi estiguin avesats. L’objectiu d’aquest taller és donar les eines bàsiques per desenvolupar la creativitat personal a l’hora de fer cançons. L’objectiu és aconseguir que els músics obrin el seu ventall creatiu a l’hora d’escriure temes, des d’àmbits diferents i no sempre des de la seva zona de confort, a la vegada que puguin, també, allunyar-se dels cànons teòrics que marquen el llenguatge musical i l’harmonia. S’impartiran les classes en català, però les pràctiques de cançons poden fer-se en català, castellà o anglès, a decisió de cada alumne.

A qui va dirigit? A joves a partir de 16 anys que toquin un instrument o que cantin i que tinguin ganes d’iniciar-se en el món de la creació de cançons o, si ja fan aquesta pràctica, que tinguin ganes d’explorar noves possibilitats creatives i d’aprendre del grup. No calen coneixements teòrics musicals.

Activitat gratuïta i amb inscripció prèvia. A càrrec d'Anaïs Vila. 


Inscriu-te!