Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimecres15gener '20

La clau de vidre

Dates i lloc: 

Dimecres 15 de gener
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A les 19.30h de la tarda

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Trobada del club de lectura de novel·la negra, a càrrec de la Glòria Batllevell.

L’obra que es comentarà és Infiltrada, de D.B. John.

Han passat gairebé dues dècades des que Soo-min va desaparèixer en una platja de Corea del Sud. L'informe oficial afirma que va morir ofegada al costat del seu nuvi, però Jenna, la seva germana bessona, sempre s'ha negat a admetre aquesta versió dels fets.
En tots aquests anys, l'erràtic i impenetrable règim de Kim Jong-il ha intensificat la seva política d'intimidació al veí del sud, i per extensió a tot Occident, mentre es confirmen els indicis que el seu programa nuclear avança a un ritme perillosament ràpid.
A causa dels seus coneixements de geopolítica, al seu domini de l'idioma i als trets físics heretats de la seva mare coreana, Jenna és triada per a unir-se als grups d'experts en assumptes nord-coreans reclutats pel govern estatunidenc amb el propòsit de fer front a l'amenaça.
Servir al seu país i al mateix temps indagar en la veritable història de la desaparició de la seva germana és una oportunitat que Jenna no pot deixar escapar. Convertida en una agent encoberta i infiltrada a Corea del Nord, està disposada a posar en risc la seva vida per a recuperar a Soo-min i així cauterizar les ferides que li impedeixen portar una existència plena.