Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres20desembre '19

La Nau de Cooltura: Trapped d'Inda Pereda

Dates i lloc: 

20 de desembre

Horari: 

20 h.

El delirant solo d’Inda Pereda utilitza la comèdia física, el so i la mímica per construir un paisatge imaginari salvatge, ple de situacions emocionants, ridícules i
grotesques: operacions d’emergència, inusuals musicals corporals i el feliç naixement d’ essers mutants; tot això està poblat per personatges bojos i universals: molestos samurais i vaques felices.

A través d’un espectacle ple d’ ingeni pur i participació del públic,”TRAPPED” obre les portes a un lloc on mons surrealistes convergeixen de forma absurda, on els moments irreverents condueixen a una transcendent bellesa. Es planteja la pregunta fonamental: És la vida sols un somni?


Inspirada en l’ obra barroca ”La vida es sueño” de Pedro Calderón de la Barca.