Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Maria del Mar Bonet – 50 anys d’escenaris amb Borja Penalba

diumenge10desembre

Maria del Mar Bonet – 50 anys d’escenaris amb Borja Penalba

Dates i lloc: 

10 de desembre
Auditori Municipal de Vilafranca

Horari: 

A les 19 h.

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura, Ajuntament de Vilafranca del penedès
Telèfon 938 900 459

Maria del Mar Bonet commemora els seus 50 anys als escenaris en un concert amb els temes més emblemàtics del seu repertori.

Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris i que forma part de la nostra particular banda sonora.  Durant aquests anys canta, col·labora i comparteix escenaris amb artistes i amics d’arreu del món.  Ha enregistrat una quarantena de discs i ha estat guardonada amb multitud de premis.
Després d’haver fet els concerts commemoratius a Palma, Barcelona i València, Maria del Mar Bonet arribarà a Vilafranca acompanyada del guitarrista valencià Borja Penalbaamb qui va compartir escenari per primera vegada fa més de tres anys. La sinèrgia entre tots dos va fer que comencessin plegats a compartir l’escena en recitals a teatres i Auditoris, places i jardins, esglésies i clubs de música en directe. 
A l’Auditori Municipal interpretaran una selecció de les peces més emblemàtiques de l’extens cançoner de la cantant en un concert que de ben segur serà intens, profund i memorable.

FITXA ARTÍSTICA:
Veu, guitarra i cuatro Maria del Mar Bonet
Guitarres i veu Borja Penalba
Disseny de so i sonorització Joan Fornés

Durada: 1h 15minuts

Més informació
Preu anticipada: de 20,00 € a 22,00 € 
Preu taquilla: de 22,00 € a 24,00 €