Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

diumenge22desembre '19

Mariola Membrives Guitar Band. Lorca. Spanish songs

Dates i lloc: 

Diumenge 22 de desembre de 2019
Auditori Municipal de Vilafranca

Horari: 

A les 19.00 h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura, Ajuntament de Vilafranca del Penedès

El Lorca més popular amb el directe apassionant i encisador de Mariola Membrives.
El darrer disc de la cantant i actriu Mariola Membrives està considerat un dels discos de l’any per la crítica i la premsa especialitzada. 

El treball està gravat amb la col·laboració especial del guitarrista Marc Ribot i la base del repertori són les cançons populars que va gravar el mateix Lorca al piano amb la veu de La Argentinita. Una lectura renovada per a títols com Anda jaleo, La Tarara, Los cuatro muleros i Zorongo gitano, entre d'altres.
Per als seus directes, Mariola Membrives s’acompanya d’una poderosa banda amb alguns dels millors exponents del rock, el jazz i el flamenc nacionals: les guitarres elèctriques de Javier Pedreira (Luz Casal, Tomasito, Quique González...), Osvi Grecco (Ariel Rot, Ana Belén...), el trombó de Vicent Pérez (Perico Sambeat, Voro García, David Pastor Chris Cheek ...) i la percussió de David Domínguez (Chicuelo, Mayte Martín, Carles Dènia ...).

Comprar entrades
Preus: 20,00 € anticipada, 22,00 € a taquilla

Veu Mariola Membrives
Trombó Vicent Pérez
Guitarra Osvi Grecco i Javier Pedreira
Percussió David Domínguez