Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte04març '23

Mikel Erentxun

Dates i lloc: 

Dissabte 4 de març de 2023
El Casal – Societat La Principal a Vilafranca del Penedès

Horari: 

A les 20.30h.

Organització i contacte: 

Concert en acústic. La millor versió dels '80

Músic, cantant i compositor basc amb una de les trajectòries més apuntalades del pop-rock nacional i una d'aquelles veus que formen part de l'univers col·lectiu de tota una generació. Mikel Erentxun va ser la veu de Duncan Dhu, reconegut per 'cien gaviotas' al costat de Diego Vasallo abans d'iniciar la seva carrera en solitari.

Erentxun dóna forma a un estil propi amb profundes influències del pop britànic més tradicional.

El donostiarra fa una parada a la seva gira per realitzar una actuació especial en acústic al Musicveu. Un show on repassarà els grans èxits dels seus 37 anys de carrera musical, acompanyat per Marina Iñesta (guitarra i cors). Una nit irrepetible per gaudir de l’artista de ben a prop.

Mikel Erentxun, al 2012 treu al mercat 24 Cops, un disc de 10 cançons editat en vinil i CD. El disc ha estat gravat en Waterfront Studios, a Hudson, Nova York (USA), de la mà d'Henry Hirsch productor habitual de Lenny Kravitz, Bobby Col·le o Vanessa Paradis. Al costat d'ell surt també Elèctrica PKWY, amb 10 cançons que compten amb la col·laboració de Rafael Berrio, JM Corman i Diego Vasallo. Elèctrica PKWY és gravat en l'estudi que Mikel té a la seva casa (La Fàbrica) i ell mateix toca tots els instruments.

En 2015 publica "Cors", produït per Paco Loco, que suposaria el primer d'una trilogia on, al costat del productor asturià exploraria sons més psicodèlics.

En 2017 llança el seu disc "L'Home sense Ombra", amb la companyia Warner Music.4​

En 2019 llança el seu disc "L'últim vol de l'home bela".

En 2021 publica "Amics de Guàrdia" un disc doble on repassa els seus trenta-cinc anys de carrera fent duets amb companys de professió com Quique González, Diego Vasallo o Amaral.

Venda d'entrades

Musicveu


Accessibilitat