Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

divendres08novembre '19

Most Festival 2019. Gala del Vi 2019: Vitis prohibita, le retour des cépages résistants

Dates i lloc: 

Divendres 8 de novembre de 2019
Auditori Municipal de Vilafranca

Horari: 

A les 21.00 h

Organització i contacte: 

Vinseum. Col·labora: Cine Club Vilafranca 

La pel·lícula Vitis prohibita, le retour des cépages résistants (Stéphane Balay, França, 2019) és l’escollida per la Gala del Vi, la sessió especial de la Collita 2019.

L’acte comptarà amb la presència del director del documental, Stéphan Balay, i d’un dels protagonistes, el viticultor Hervé Garnier, president de l’associació Memoire de la vigne i propietari d’una vinya de la varietat híbrida Jacquez de 150 anys d’antiguitat.
La gala serà conduïda per Francesc Mauri, meteoròleg de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio, i divulgador mediambiental a través del seu programa de ràdio d’ICatFm, Meteomauri.
En acabar, s’oferiran vins i caves dels cellers del Grup Pere Ventura i formatges de Xerigots.

ATENCIÓ!
Entrada gratuïta a aquesta sessió amb el tiquet del tast Vins de varietats PIWI (dimarts 12 nov., 20h, Capella de VINSEUM).
Compra l'entrada