Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte16novembre '19

Most Festival 2019. Tast: Vins de Galícia amb Xoán Cannas

Dates i lloc: 

Dissabte 16 de novembre de 2019
Capella del VINSEUM

Horari: 

A les 19.00 h

Organització i contacte: 

Vinseum. Col·labora: Cine Club Vilafranca 

Un tast a càrrec del sommelier Xoán Cannas, Nas d’Or 2004 i director de l’Instituto Galego do Viño, que permetrà descobrir la gran diversitat vitícola dels vins de les terres gallegues. A través de cinc referències de vi galaic, descobrirem cadascuna de les denominacions d’origen de les terres més occidentals de la pell de brau (Monterrei, Rias Baixas, Ribeiro, Ribeira Sacra i Valdeorras).

Cannás ens proposa unir-nos a “un viatge real i imaginari per les geografies gallegues del vi, on descubrirem varietats, textures, sòls i vins, per descomptat!“.
ATENCIÓ!
El tiquet d’entrada d’aquest tast permet l’accés gratuït a la sessió de Collita El despertar del vino en Galicia: la vuelta al terroir (17 nov, 12h, VINSEUM).

Comprar entrada