Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge14maig '23

Mostra de Teatre Infantil

Dates i lloc: 

Diumenge 14 de maig de 2023
Teatre Cal Bolet

Horari: 

A les 18.00h

Organització i contacte: 

Escola Sant Ramon de Penyafort, Escola Cristòfor Mestre, Escola Baltà Elias, AV Barceloneta Sant Magí, Escola Dolors Piera i Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca

Aixequem el teló!

Dalt l’escenari un grup de joves artistes creen històries, es posen a la pell dels personatges, comparteixen emocions i es diverteixen. En definitiva, viuen la màgia del teatre.
Uns actors i unes actrius molt joves que, amb una gran dosi d’entusiasme, ens faran gaudir d’una estona agradable.
Visca el teatre!

Presenta l’actor penedesenc Raül Ferré

Hotel Dolç Hotel

Alumnat de 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de Primària de l’Escola Cristòfor Mestre.
Benvinguts a l’Hotel Dolç Hotel! Els diu en Juanjo somrient. I els grums els recullen les maletes! Esperem que la seva estada a les nostres instal·lacions el facin sentir com a casa! És època de vacances, estades i escapades de caps de setmana, per tant, es pot dir que som en temporada alta. El nostre Hotel no és l’excepció... I és que aquest cap de setmana, coincidint amb la mostra infantil de teatre de Vilafranca, el nostre estimat Hotel està a petar de gent! El servei de la casa però, no perd el somriure malgrat la feina... Els nostres grums i el cap de l’hotel molt amablement són aquí per servir-los en qualsevol necessitat.
I dels nostres clients... què en podem dir? Hi ha tota la flora i la fauna. Dues «Youtubers influencers», una mare molt compromesa amb l’educació de la seva filla i una filla que es creu ser una rica i excèntrica milionària. Un amic i una amiga amb les seves picabaralles i amb un gos de nom «Boby». En resum, que en aquest lloc, hi ha de tot i no hi falta res! Hi haurà fantasmes potser?!  Però els veritables misteris... Els grans misteris... Només afloren quan es fa fosc. Quin dia de luxes i quina nit de por... A l’Hotel Dolç Hotel!
Autoria i direcció: Carles Casas Bolet
Interpretació: Rebecca Mukerjea Sala, Maria Irina Jaramillo Rodríguez, Fèlix Farrer Garrido, Erin Medina Caparrós, Paula Dumont Ferret, Sergi Recio Isart, Arlet Torbellino Sintes, Sara Moyano Díaz, Fèlix Aixàs Sánchez, Gil Subirós Perna i Juan Shtilyan Escoriez Nieto.
Agraïments: Marta Nogués Folch i Anna Bonfill Planas

Un Rodatge Diferent

Alumnat de 3r, 4t i 5è de Primària de l’Escola Dolors Piera.
S´han de gravar unes seqüències molt importants pel rodatge d´una pel·lícula que sembla ser que ha de ser d´un gran èxit internacional. Fins aquí tot sembla normal però la cosa es complica, quan algunes persones del rodatge en tramen alguna.... Què deuen voler fer? Aconseguiran el seu objectiu?
Benvinguts a un rodatge diferent!! Tres, dos, un…. càmera i acció!!
Autoria i direcció: Anna Bonfill
Maquillatge i vestuari: Reyes Anaya i Noemí Luseni
Agraïments: AMPA de l´Escola Dolors Piera i pares i mares de l’alumnat.


Accessibilitat