Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

diumenge10novembre '19

MusicVeu - Festival Solidari. Sommeliers. Músiques del món

Dates i lloc: 

Diumenge 10 de novembre de 2019
Auditori Fòrum Berger Balaguer

Horari: 

A les 19.00 h

Organització i contacte: 

Fundació PINNAE

Sommeliers va néixer aproximadament fa tres anys, és una formació de cinc noies, quatre instrumentistes que van estudiar clàssica (Esmuc i Liceu) i una veu que va estudiar cant modern (Taller de Músics).

Durant d’aquests primers anys la formació del grup sempre ha estat la mateixa, però han anat canviant de components per motius diversos i personals i ara inicien una nova etapa. Les components actuals del grup són: Rocio Seligrat (veu), Mireia Bartolí (violí), Marta Pons (violoncel), Maricel Pons (piano) i Teresa Nogueron (clarinet).
Sommeliers traslladen la seva sensibilitat musical en petits temes on mariden jazz i clàssica amb pinzellades de l’univers pop. Sommeliers festegen en català, italià i anglès cançons pròpies i versions com “My Way” de Frank Sinatra. Una formació clarament clàssica de violí, violoncel, piano, clarinet i veu per trencar barreres de gènere i generacionals - (Enderrock nº244, Gener 2016).
Al llarg d'aquests 3 anys han tret dos CDs, "-Quinze d'abril-" (2015, Temps Record) i "8 am" (2018, Discmedi i Taller de Músics), tots dos a Spotify i han estat guanyadores del Premi Miquel Martí i Pol 2018, promogut per Lluís Llach.

Rocio Seligrat - Veu
Mireia Bartolí - Violí
Teresa Nogueron - Clarinet
Marta Pons- Violoncel
Maricel Pons - Piano 

Compra d'entrades
Preu: 10€