Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge30maig '21

MusicVeu. Northern Cellos Violoncels de Pel·lícula

Dates i lloc: 

Diumenge 30 de Maig de 2021
Auditori Fòrum Berger Balaguer

Horari: 

A les 19.00 h

Organització i contacte: 

Fundació Pinnae 
93 891 65 52 musicveu@pinnae.cat 

Premsa - Web
Qualiavins - Fina Soler qualiavins@qualiavins.com 
633 329 467

És un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país: quatre violoncels i percussió

Northern Cellos està format per quatre joves violoncel·listes de les comarques gironines i un percussionista/bateria també empordanès. Tots ells amb formació clàssica - són graduats pels Conservatoris del Liceu, de les Illes Balears i d'Utrecht - han apostat per la creació d'un projecte innovador que pretén acostar la música, en general, i el violoncel, en particular, al gran públic.
Pensat per agradar a tota mena de públic, el repertori combina estils de música diferents, ja sigui de música de cinema tradicional, de cinema musical, de tipus jazzístic o fins i tot música més moderna.

Sempre a través d'arranjaments propis, es podran escoltar Medleys (popurris), temes principals i Openings de clàssics com Cinema Paradiso i La Vida és Bella, pel·lícules de gran repercussió mediàtica com El Senyor dels Anells o Pirates del Carib, de musicals que han fet història com La La Land, i fins i tot la música de sèries exitoses com Narcos o Game of Thrones. Tot això i MOLT MÉS!

Preu: 10,00€
En benifici de :


Entitat que ofereix aliments a les famílies en risc d'exclusió social

Fundació PINNAE
Festival Musicveu


Accessibilitat