Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

ODS: Reptes compartits

Dates i lloc: 

Del 2 d’octubre al 15 d’octubre
L'Escorxador

Horari: 

De dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabte de 10 a 13 h

Organització i contacte: 

Sindicalistes Solidaris. Col·labora Regidoria de Cooperació i Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca

L’exposició “ODS. REPTES COMPARTITS”  està pensada per apropar els diferents Objectius de Desenvolupament Sostenible a la població d’una manera planera i àgil.

Composada per 18 panells tipus roll up dedicats cadascun d’ells a un dels ODS més un plafó de presentació. Tots els panells dedicats als ODS contenen una breu explicació del ODS tractat per seguidament donar dades generals que reforcen la necessitat d’implementar-lo. Finalment hi trobem, a través de dibuixos i pictogrames, una secció dedicada a que podem fer cadascú de nosaltres per ajudar a la seva consolidació tant a nivell individual com sindical.

Els roll up juguen amb els diferents colors de la roda dels ODS i a través de la gran varietat cromàtica dels dibuixos i pictogrames fa que sigui una exposició que crida l’atenció a l’espectador assolint que aquest tingui una visió general dels diferents objectius.  “ODS. REPTES COMPARTITS” fa que el visitant entri en contacte amb els Objectius proposats i que hi vegi que amb uns petits canvis en la seva vida quotidiana es pot contribuir a millorar la situació tant a nivell local com global. 


Accessibilitat