Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dissabte21maig '22

Paraules als Claustres. Jornada: Fèlix Janer Bertran. Conèixer i practicar la cura des de la ciència i l’humanisme

Dates i lloc: 

Dissabte 21 de maig de 2022
Claustre de Sant Francesc

Horari: 

De 10.00 a 14.00 h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Un any més, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca organitza la jornada que dona inici al cicle Paraules als Claustres i que, des de l’any 2010, ha fet possible conèixer a dones i homes nascuts o vinculats amb la nostra vila.

Persones que, amb la seva vàlua personal, la seva tasca professional i la seva excepcionalitat intel·lectual ha deixat una empremta cultural i humana que val la pena recordar, difondre i homenatjar.
Després d’uns temps fortament marcats per la pandèmia del coronavirus i on tot el sistema de cures sanitàries ha passat a un primer pla de les nostres vides, atorgant-los més que mai la dependència essencial del nostre benestar, ens ha semblat oportú dedicar la jornada d’aquest 2022 a la figura d’un metge nascut a Vilafranca al segle XVIII però de qui encara avui se’n desprenen ensenyances i pràctiques deontològiques de primer ordre.
Ponències a càrrec de: Ramon Arnabat Mata, Joan Vidal-Jové, Josep Maria Ustrell, Josep Terés i Jaume Baltà Moner.
L’assistència a la jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a: cultura@vilafranca.org Indicant nom i cognoms i telèfon.


Accessibilitat