Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

diumenge05juny '22

Paraules als Claustres. Recital musical, poétic i visual. Fem present l’absent

Dates i lloc: 

Diumenge 5 de juny de 2022
Claustre de Sant Francesc

Horari: 

A les 12.00h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

Sota la coordinació del mestre vilafranquí Josep Maria Verge. Un emotiu recital musical, poètic i visual que té com a eix vertebrador el cant al sentiment d’enyor però alhora a la memòria viva que perdura després de la pèrdua d’un ésser estimat

Es tracta d’un espectacle coral en el que hi participaran:  la Coral del Centre Excursionista del Penedès, els Músics per la Llibertat, el Grup de Flautes de l'Escola de Música  Maria Dolors Calvet, la mezzosoprano Noemí Martínez, el guitarrista Lluís Giménez, les mestres Carme Ortoll, M. Carme Salvadó i Dolors, Rovira, i en que es llegiran textos de Sílvia Amigó, Frederic Cuscó, Gemma Sàbat, Olga Sanjosé, Glòria Valeri, Cinta Barberà, Núria Carreras, i del mateix Josep Maria Verge.

L’acte forma part del cicle Paraules als Claustres que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i que vol reivindicar els Claustres de la ciutat com a espais de reflexió, pensament  i creació amb la paraula com a vehicle i canal d’expressió principal.

L’entrada al recital és lliure amb l’aforament limitat.


Accessibilitat