Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous05desembre '19

Pau Figueres. Nada nuevo bajo el sol

Dates i lloc: 

Dijous 5 de desembre de 2019
Auditori Municipal de Vilafranca

Horari: 

A les 20.30 h

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura, Ajuntament de Vilafranca del Penedès 

El virtuosisme de Pau Figueres i la bellesa de la seva música fan d’aquest concert una delícia.

Pau Figueres és un dels guitarristes més talentosos i interessants del moment.
Va començar a treballar com a músic de directe i d'estudi als setze anys. Des de llavors ha participat en innombrables sessions de gravació i ha col·laborat amb artistes com Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Rufus Wainwright, Mayte Martín, Alfonso Vilallonga, Manolo García, Carles Dénia, Marina Rossell o Tal Ben Ari, entre d'altres. Aquest 2019 acompanya Alejandro Sanz en la seva gira.
El seu debut discogràfic en solitari va ser escollit millor disc de folk a Catalunya 2015. Ara, Figueres presenta Nada nuevo bajo el sol i torna a enlluernar amb la seva trobada mediterrània de textures on fusiona estils barrejant patrons flamencs amb jazz, clàssica, funk, trap o pop.

Comprar entrades
Preus: 16,00 € anticipada, 18,00 € a taquilla

Guitarra Pau Figueres
Guitarra Darío Barroso
Baix elèctric Ismael Alcina
Percussió Arnau Figueres