Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns30març '20

Presentació de treballs de recerca

Dates i lloc: 

Dilluns 30 de març
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A les 19.00h de la tarda

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Els alumnes de l’Institut Milà i Fontanals ens exposaran alguns dels treballs de recerca més interessants que han dut a terme. 

Els títols dels treballs són els següents:

1. El món dels retrats, a càrrec de l'Ana Fernández
S’investiga quin paper juga l’art en la societat. Es parla sobre el món de la pintura i la fotografia basada en el gènere dels retrats, on l’autora ha fet un projecte fotogràfic per complementar i guanyar experiència, amb la seva respectiva investigació.
Es vol conscienciar al públic de la importància de l’artista en la societat, per tal d’arribar a la creativitat i a la llibertat d’expressió.

2. Puc ser el protagonista de la meva educació?, a càrrec de l'Anna Company
Tracta sobre l’educació Montessori i per què és més eficient que l’educació reglada de l’estat.

3. Lletres d’holocaust, a càrrec de la Mariona Blanch
El treball es basa en l'explicació de la Segona Guerra Mundial per mitjà dels màxims exponents de la literatura que s'han escrit. Llibres que reflecteixen el dolor i sentiment que va suposar per a molts la persecució jueva per part dels nazis.  El treball realitzat recull diverses tipologies de llibres, per garantir una millor comprensió i envergadura del tema.