Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts22octubre '19

Presentació del còmic “Quan tanco el ulls, recordo”

Dates i lloc: 

Dimarts 22 d'octubre de 2019
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A les 19.00 h

Organització i contacte: 

Creu Roja de Vilafranca del Penedès
Amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages

Avui en dia, les xifres de desplaçament forçat al món són desorbitades i ens fan estar alerta. Més de 68 milions de persones fugen a conseqüència de la persecució, els conflictes, la violència generalitzada i les vulneracions de drets humans.

Darrera aquestes xifres hi ha persones, dones, homes, infants, famílies senceres que s’han vist obligades a abandonar les seves llars a la recerca d’una nova vida lliure de violències.
Considerant aquest context de migració forçosa, la Creu Roja a Catalunya presenta “Quan tanco els ulls, recordo”, un còmic documental de no-ficció que utilitzarem com una eina per a fer incidència als responsables polítics i sensibilitzar el nostre entorn sobre les causes i les conseqüències dels desplaçaments forçats en les dones i els infants.

L’acte comptarà amb la presència de la Cristina Bueno, autora del còmic.