Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous02març '23

Presentació del llibre: El Reto de la escuela rural. Hacer visible lo invisible

Dates i lloc: 

Dijous 2 de març de 2023
L'Escorxador 

Horari: 

A les 19.30h.

Organització i contacte: 

La Cultural

El Reto de la escuela rural. Hacer visible lo invisible pretén mostrar la importància del paper que té l'escola rural en els territoris rurals

L'objectiu de l'obra és visibilitinfozar l'escola  rural com una tipologia de centre que durant molts anys ha estat silenciada i poc reconeguda tant, per part de les polítiques educatives com de les institucions universitàries,  dels mateixos professionals de l'educació i de la pròpia societat, en general.

Una escola amb unes característiques pedagògiques i organitzatives pròpies i que és un component clau per seguir avançant amb l'adquisició real d'una igualtat d'oportunitats en termes d'equitat, en els territoris rurals.
Aquest acte està pensat per mestres d'escoles rurals però també d'altres escoles i públic en general que creguin en la multigraduació i el valor del territori.

Programa:

19.30h Obertura a càrrec de la sra. Carme Ortoll (ex directora general de centers educatius d'infantil i primària del Departament d'Educació i mestra jubilada)

19.40h Presentació del llibre per part de dues de les autores: Roser Boix (Actual Degana de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona) i Laura Domingo (professora-investigadora al Departament de Pedagogia de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya)

20h Debat obert