Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts26novembre '19

Presentació del poemari eròtic: La pell sobre el setí

Dates i lloc: 

Dimarts 26 de novembre de 2019
Auditori del VINSEUM

Horari: 

A les 19.30 h

Organització i contacte: 

Centre Artístic Penedès L’Agrícol – Secció literària.

La pell sobre el setí, editorial Neopàtria, és un nou treball poètic eròtic de Miquel Cartró que ens acosta la mirada a les festes sexuals en grup o swingers.

La presentació comptarà amb un espectacle poètic, plàstic, dansa i escènic, dirigit per l’actor Toni Regueiro.
El poemari versa sobre la iniciació d’una parella en aquestes trobades. Els protagonistes fan un recorregut que comença en l’excitació de ser observats i desitjats, fins a participar activament en relacions múltiples on descobriran límits i plaers de nous jocs sexuals.
A La pell sobre el setí, el poeta hi utilitza un llenguatge eròtic ric en matisos i vocabulari. Descriu la festa minuciosament, amb tot tipus de detalls que flueixen en cada poema i visualitza un protocol per prendre part en festes sexuals, selectes i grupals.