Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte05setembre '20

тимпани (timpahn)

Dates i lloc: 

Dissabte 5 de setembre de 2020
Claustre dels Trinitaris

Horari: 

A les 20h

Organització i contacte: 

Preu: 8€ abonament (comprar abonament aquí - enllaç)

Més informació a:
Facebook Electrovinyes Festival
Web Electrovinyes Festival

Timpahn és la simbiosi entre l’art sonor i l’art visual possible amb l’ús d’instruments de percussió.

El projecte en solitari de Yarei Molina aconsegueix hipnotitzar a l'oient creant un tsunami sonor perversiu i industrial combinat amb l'única ajuda del seu kit de bateria, un timpani i instruments de fabricació pròpia.

Timpahn és la simbiosi entre l’art sonor i l’art visual possible amb l’ús d’instruments de percussió, presentada en primícia a Vilafranca del Penedès l'any 2015 i que ha girat per tot el món. Enguany també presenta disc "SegregaciOn", editat per brave coast aquest 2020. Amb un tambor, un timpani i diferents objectes, crea sons, ritmes, estranyes melodies i trons que, en el currículum, pretenen crear una aura electrònica industrial que ens transporta a un entorn psicodèlic més sinistre. Amb la interacció entre so i imatge (llums i vídeos) pretenem aïllar i transportar el públic.