Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

Transitar

Dates i lloc: 

Del 5 al 24 de novembre de 2019
Capella de Sant Joan

Horari: 

De dimecres a dissabte
De 17 a 20 hores
Diumenges i festius
De 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores

Organització i contacte: 

Servei d’Educació. Ajuntament de Vilafranca del Penedès

L’exposició Transitar, orientar-se en un món canviant és la part més visible del projecte Transitar, i el seu cos central. Està dissenyada per a tots els públics i té un caire dinàmic ja que està dissenyada com una exposició viva.

El concepte del muntatge expositiu és la casa com a metàfora del ser humà. L’exposició consisteix en una casa tridimensional oberta, que desplega les seves parets en forma de panells i llindars creant un laberint multicursal per l’espai. Gràcies a aquest disseny, es desdibuixen els límits entre el dins i el fora, entre el subjecte i el món per on transita.
Els panells contenen tot el material visual i textual. Els llindars (portes i finestres) permeten circular per l’exposició, física i visualment. El cos central del muntatge és l’estructura de la casa, amb una paret que evoca els tres nivells simbòlics desenvolupats per Gaston Bachelard: planta, golfes i soterrani (realitat, somnis i malestars). Aquesta zona esdevé l’ancoratge, necessari per a transitar per un món canviant; el jo: on soc, on vull anar, què em frena.