Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Acte d'agenda

dijous17maig '18

"Una alimentació sana per a una millor qualitat de vida"

Dates i lloc: 

Dijous 17 de maig
L'Escorxador

Horari: 

A les 19 h.

Organització i contacte: 

Servei d'Ocupació i Formació. Banc del temps

A càrrec de Maria Dolors Àguila Gonzalez, participant del Banc de Temps, infermera i llevadora, Màster en infermeria i medicina naturista.

Amb aquesta xerrada s’aprendrà de manera fàcil, els principis bàsics de l’alimentació saludable. Es promourà un entorn alimentari saludable, amb una dieta diversificada, equilibrada i sana. Es sensibilitzarà als assistents consumidors, sobre els beneficis de la alimentació natural. S’aprendran habilitats culinàries, per estalviar temps a la cuina i s’assessorarà sobre l’alimentació i la dieta.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.
Les activitats estaran obertes a tothom i les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves) que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’Associació Ressò.