Ajuntament de Vilafranca del del Penedès

Vilapensa'18. "Un humanisme avançat davant el tsunami tecnològic"

dimecres18abril

Vilapensa'18. "Un humanisme avançat davant el tsunami tecnològic"

Dates i lloc: 

Dimecres 18
L'Escorxador

Horari: 

A les 19.00 h.

Organització i contacte: 

VINSEUM i Ajuntament de Vilafranca del Penedès 

Conferència d'Albert Cortina al voltant del determinisme i la ciència-ficció, és un preludi a l’obra de teatre LifeSpoiler de Flyhard Produccions.

 

La conferència d'Albert Cortina al voltant del determinisme i la ciència-ficció, és un preludi a l’obra LifeSpoiler de Flyhard Produccions (Per saber-ne més!).

Albert Cortina és advocat i urbanista (UAB y UPC). És director de l’Estudi DTUM i del Màster en Estudis Regionals, Urbans i Metropolitans (UAB). Assessora a governs i agents privats en la implantació de polítiques i d´instrumentació de regulació, de planificació i gestió de la ciutat, el territori i el paisatge. És impulsor d'implicació ciutadana, de mediació i concertació territorial i consultor en intel·ligència ambiental i en estratègia per un hàbitat urbà intel•ligent. És membre de grups d'investigació sobre ètica aplicada a l´urbanisme i territori. Ha coordinat el llibre, juntament amb Miquel Àngel Serra ¿Humanos o posthumanos?. I enguany s'ha publicat el seu nou llibre Humanismo avanzado.